Årets sommarfest nu avklarad

Fredagen den 14 augusti samlades styrelsen och några särskilt inbjudna för att äta gott och umgås, i den fantastiska miljön vid Leratorpet. En lyckad fest med nöjda gäster. Vädret visade sig på den bästa sidan.

Rengörning

Idag den 14/10 var det städdag vid den runsten som föreningen är fadder för. Här ses Agneta Pressfeldt tvätta av informationsskylten vid Runstenen.

Populär tipspromenad

Våra tipspromenader fortsätter att dra mycket folk. Ibland blir  det en del köbildningar vid starten. Vid målet väntar kaffe med hembakat bröd.

Bilder: Bertil Qarlzon

Kungligt besök

Norrköping hade kunglikt besök den 20/2 2015, närmare bestämt skulle kungen besöka Migrationsverket. Någon tid att besöka Leratorpet hade han inte. Det får bli någon annan gång.

Foto: Bertil Qarlzon

Vårstädning

Idag 9 april 2015 har vi städat torpet och täckt av möbler tvättat fönster m.m. Så nu kan vi ta emot medlemmar och alla som går tipspromenaderna till vår oas. Välkomna.

Årsmöte 2015

Några bilder från 2015 års årsmöte där Claes Malm underhöll de närvarande medlemmarna, efter det att de sedvanliga mötesförhandlingarna genomförts. Årsmötets ordf. var Torsten Clasborn.
 

Foto: Bertil Qarlzon

Vandaler vid Leratorpet

Natten  mellan den 3 och 4 december har några personer roat sig med att förstöra en del av staketet och en anslagstavla vid Leratorpet. Antagligen är det samma personer som tidigare varit och vandaliserat vid Abborrebergs friluftsområde. Vi måste försöka att få ett stopp på det här, säger hembygdsföreningens ordförande.